COACHING

In de individuele coaching ga ik uit van het principe van Mindfulness: jouw eigen vermogen tot genezing of anders gezegd, jouw herstelproces van binnenuit. Wat ik doe, is jou ondersteunen je bewust te zijn. Op deze manier leer je jezelf te hervinden in een veilige omgeving, verbonden door aandacht en op een manier die voor jou goed voelt. Individuele  coaching is een persoonlijke ondersteuning om meer inzicht te krijgen in wie jij bent, in jouw talenten, jouw eigenheid en wie je wilt zijn. Ook hierbij vormt Mindfulness de basis, omdat jij alle antwoorden al hebt, jij weet wat goed voor je is en wat jou ondersteunt. Door dit te ervaren wordt deze kennis weer van jou. Zo kun je laagje voor laagje ontdekken wie jij bent. Als coach begeleid ik je hierbij.

 


Ervaringen van deelnemers:

“Je neemt me mee naar mijn gevoelswereld, iets waar ik normaal niet kom, en dat voelt goed.”


 

Ik maak gebruik van lichaamsgerichte oefeningen en meditaties, gesprekken, opstellingen en coachingsvormen, waardoor jij leert (opnieuw) in contact te komen met jouw eigen gevoelens, jouw wensen en grenzen en (her-) ontdek jij wie je echt bent. Samen werken we hierbij met wat jij tegenkomt in het dagelijks leven, ervaringen en gevoelens, maar ook met vragen en thema’s waarin jij graag ondersteuning zou willen.
De coaching vindt plaats in de praktijkruimte, maar kan ook, indien je dat prettig vindt, in de tuin of in een andere natuurlijke omgeving plaatsvinden.