LICHAAMSMASSAGE
Het masseren van het lichaam is een eeuwenoude, effectieve manier om het lichaam tot rust te brengen, te ontspannen, en komt het lijf tot rust dan volgt de geest vanzelf. Op deze manier voelen we ons weer ontspannen, energieker, veerkrachtiger en lekkerder in ons vel. Onszelf de weldaad van een lichaamsmassage gunnen, is een cadeautje aan onszelf. Door middel van lichaamsmassage word je je weer bewust van hoe je letterlijk in je vel zit, waar je blokkades ervaart, spanning vasthoudt en hoe jij reageert op de kracht van aanraking met vriendelijke aandacht. Klankschalen kunnen dit proces van opmerken en bewustzijn ondersteunen. Wanneer je gedurende de massagebehandeling met aandacht volgt wat er gebeurt in je lichaam, stimuleer je je eigen lichaamsbewustzijn, waardoor je je beter kunt ontspannen en stress kunt loslaten.

In 2002 ben ik begonnen met het geven van massages en startte mijn eigen praktijk. Gaandeweg ontwikkelde ik naast jaren van ervaring ook mijn eigen manier van werken. Zo ontstond er een eigen pad waarin ik me heb gericht op de volgende massagebehandelingen:

ANTI-STRESS MASSAGE
Dit is een stevige massage waarbij de doorbloeding op gang wordt gebracht en afvalstoffen worden losgemaakt. Het lichaam kan op deze manier de afvalstoffen beter verwerken en loslaten. De spieren ontspannen zich en krijgen hun vitaliteit en veerkracht weer terug.

ONTSPANNINGSMASSAGE
Bij deze manier van masseren gaat het vooral om het gevoel van totale ontspanning. Wanneer het lichaam ontspant, ontspant de geest. Is de geest ontspannen, dan voelen we ons tevreden, kalm en compleet.

ENERGETISCHE MASSAGE
Deze subtiele massagebehandeling is een massage vanuit gevoel en intuïtie. Een massage die zich richt op het energetisch lichaam. Hierbij kunnen emoties geraakt worden, maar ook kan de subtiele aanraking als helend worden ervaren. Wat jij op dat moment nodig hebt, komt tot uiting in deze massage.

KLANKSCHALENSESSIE (15 minuten)
Aan het eind van de massagebehandeling kunnen de klankschalen worden gebruikt, terwijl jij nog ligt na te genieten. De klankschalen kunnen op het lichaam worden geplaatst, maar ook naast het lichaam worden gebruikt. Hierbij mag jij aangeven wat voor jou goed voelt.