Mindfulness (8-weekse training)
Bij een 8-weekse training zijn een werkmap en geluidsbestanden of CD inbegrepen. Ook volgt er op een later tijdstip een terugkommoment. (Meestal na vier weken) Dit is een cadeautje wat bij de training hoort.

Voor een individuele training, één op één (individueel maatwerk op jou situatie en hulpvraag afgestemd) p.p. 350,00

Voor een groep bestaande uit maximaal 6 deelnemers (voor een individuele benadering en om kwalitatief maatwerk
te kunnen bieden, werk ik liever niet met grotere groepen in deze training)
p.p. 275,00

Voor deelnemers met een minimum inkomen (b.v. bijstand) kunnen in overleg andere tarieven gelden p.p. n.o.t.k.

Individuele coaching
Individuele coaching (60-75 minuten) 65,00

Individuele coaching (120 – 150 minuten) 125,00

(Bijv. wanneer er gekozen wordt voor een locatie die niet aan de praktijk verbonden is, bijvoorbeeld het bos, de hei, of een andere locatie)

Lichaamsmassage
Anti-stress massage per uur 40,00
(Stevige massage, waarbij de doorbloeding op gang wordt gebracht en afvalstoffen worden losgemaakt, zodat de spieren zich weer kunnen ontspannen)

Ontspanningsmassage massage per uur 40,00
(Relaxte massage, waarbij vooral het gevoel van ontspanning voor lichaam en geest centraal staat)

Energetische massage massage per uur 40,00
(Subtiele massage, waarbij vooral het energetisch lichaam geraakt wordt, op gevoel en intuïtief. Op deze manier kunnen emoties worden gevoeld die in het lichaam waarneembaar zijn. Door hier met onvoorwaardelijke aandacht naar toe te gaan, het te erkennen en te laten zijn, kan deze vastgezette energie weer vrij gaan stromen. Deze massage heeft in tegenstelling tot de andere massage-behandelingen een therapeutisch karakter)

Klankschalensessie per 15 minuten 20,00
(Aan het eind van de massage worden de klankschalen gebruikt, terwijl jij nog ligt na te genieten, waarbij de klankschalen zowel op het lichaam als los van het lichaam kunnen worden ingezet)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Voor bedrijven geldt een ander tarief, exclusief BTW. Vergoeding via het Ziekenfonds is helaas niet mogelijk, maar vaak zijn bedrijven en werkgevers bereid (een deel van) de kosten van een Mindfulnesstraining of individuele coaching te vergoeden.